THE GREATEST GUIDE TO کارشناسی ماشین

The Greatest Guide To کارشناسی ماشین

The Greatest Guide To کارشناسی ماشین

Blog Article

در کارشناسی کارنامه بیش از ۴۰۰ آیتم از خودرو مورد بررسی قرار می‌گیرد که «وضعیت فنی»، «بدنه»، «لاستیک‌ها»، «موتور و انتقال قدرت»، «سیستم تعلیق، فرمان و ترمز»، «فضای داخلی و سیستم‌های برقی»، «آپشن‌ها» و همچنین «اسناد و مدارک خودرو» را شامل می‌شود.

هنگامی که شما خودرویی را خریداری می‌کنید، برای بررسی کامل آن نیاز به فردی دارید که خودروی شما را از نظر بدنه، فنی و موتور بررسی نماید.

مشاهده مقاله بعدی فرانشیز بیمه بدنه چیست؟ چگونه از فرانشیز بیمه خلاص شویم؟

کارشناس طبق زمان بندی اعلام شده در محل حضور پیدا کردند و به دقت و ظرافت بدنه و فنی ماشین بررسی شد و با خیال راحت معامله انجام شد و خیلی خوشحال شدم که در آخر کارشناسی یک نسخه قرارداد خام برای معامله ماشین در اختیارمون گذاشتن.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع کارشناسی های خودرو(بدنه،رنگ و فنی) به صفحه کارشناسی خودرو کارنامه مراجعه نمائید.

بیمه بدنه کیلومتری: مزایا، پوشش های بیمه بدنه کوتاه مدت

کارشناس عزیز همهٔ قسمت‌های ماشین رو به خوبی کارشناسی کرد و عیب‌های ماشین رو با جزئیات بهمون گفت.

فرض کنید با هدف خرید خودرو به بازار خودرو می‌روید. در آنجا با دو خوردو مواجه می‌شود که یکی از آنها بدون رنگ است و دیگری رنگ شده است. در این صورت اگر متخصص نباشد و به کارشناسی خودرو نپردازد شاید شما انتخاب درستی برای خرید خودرو نداشته باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله تشخیص رنگ خودرو را نیز مطالعه کنید. با یک سرچ ساده در گوگل شماره کارشناس خودرو را می توانید پیدا کنید. همچنین برای پیدا کردن بهترین کارشناسی خودرو در تهران و دیگر شهرها می توانید بصورت آنلاین و با استفاده از اپلیکیشن های مربوطه نیز وارد عمل شوید.

اگر می‌خواهید از شرکت بیمه شخص ثالث یا بدنه خسارات خود را دریافت کنید، اما نمی‌دانید به کدام مرکز مراجعه نمایید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

کارشناس رنگ خودرو سیار: کارشناسی خودرو در محل باید اصولی و درست باشد و مسائل مهم زیادی را چک کند. برای مثال نکاتی مانند بررسی کردن جای به جای بدنه ماشین با به کار بردن ضخامت سنج دیجیتال، نور فلویورسنت، همچنین چک کردن با دقت چشمیبررسی کامل پالونی ها وشاسیهای ماشین با استفاده از دستگاه مگنت، جوشکاری های موجود ناپیدای زیر خودرو، تست کردن دیاگ و چک کردن قسمت‌های برقی با طور کامل، چک کردن سنسورهای خودرو و مطمئن شدن از درست کارکردن آنها، بررسی کامل موتور، گیربکس و همچنین تست کردن درایو، علاوه بر تمام اینها بررسی شدن تمام ادوات مکانیکی ماشین مثل جلوبندی و غیره.

خریدار در صورت نیاز عیب ها را برطرف کرده و سپس با کسر هزینه، خودرو را خریداری می کند؛ کارشناس خودرو یا اینکه از خرید منصرف شده و به دنبال خودرویی بدون این ایرادات می گردد.

تست چراغ‌ها: وضعیت تمامی چراغ‌های ماشین، به‌خصوص چراغ‌های عقب، جلو، راهنما و ترمز، بررسی می‌شود. نتظیمات زاویه چراغ‌ها نیز در این مرحله چک می‌شود.

مشخص شده و نقش بسزایی را در تعیین قیمت خودرو ایفا خواهد کرد.

Report this page